Zmartgear GPS Biketracker | CEPELO A/S
Søg

Zmartgear GPS Biketracker

1.399,00 DKK inkl. moms

Hold øje med din cykel, med denne smarte GPS tracker. Trackeren er lille og handy, placeres på cyklen i medfølgende refleks og fungerer via App til smartphones.

Varenummer: zmg046 Kategori: Brand:

Yderligere produktinfo

GPS tracker i cykelrefleks (Ø: 55 mm x L: 60 mm). Kan monteres med skruer på cyklens stel.

Produktet er IP67 – vand- og støvtæt så kan tåle at være udendørs.

 

Anvendelsesmetoder:
GEO fence – Her kan du oprette zoner og blive informeret hvis enheden forlader eller ankommer til zonen.
Løbende tracking – Bliv kontinuerligt opdateret på enhedens position via appen.
Bevægelses sensor – Bliv advaret hvis trackeren opfanger bevægelse af enheden.

Abonnement og batteri:
Trackeren kommer med 3 års gratis abonnement med dækning via IOT Sigfox-netværket. Efter år 3 kan abonnement forlænges direkte i Appen.
Batteriet kan holde strøm helt op til 3 måneder, du bliver advaret via appen når det er tid til at oplade enheden. Opladning sker med det medfølgende micro-USB kabel.

 

FAQ
Hvilket netværk benytter trackeren?:
Trackeren benytter Sigfox-netværket, som er forbeholdt IOT-enheder. Netværket dækker 99,7% af Danmark, og trackeren fungerer i alle lande som er dækket af SigFox Europe (RC1). Se nuværende dækning her: https://www.sigfox.com/en/coverage 

Hvordan overvåger man trackeren?: Trackeren overvåges via App som både findes til IOS og Android. Man kan både blive alarmeret i forhold til position men også hvis trackeren opfanger bevægelse af enheden.

Hvor ofte opdateres positionen og er der livetracking?: Trackeren opdatere sin position via appen, alt efter valgte instillinger (hvert 5. til 10. min). Der er ikke direkte livetracking via SigFox trackerne, disse sender positioner ud og forbinder punkterne med linier så ruten vises.

Hvor lang batteritid er der på trackeren?: Der er op til 3 måneders batteritid, som varierer alt efter anvendelsesgrad. Batteristand kan aflæses i App’en, og der sendes notifikation når niveauet er 20%, 10% og 5%. Trackeren oplades med micro-USB kabel (medfølger).

 

Vægt 0,1500 kg

Relaterede produkter

Scroll to Top