ADAS Arkiv | CEPELO A/S
Søg

ADAS

Om ADAS

ADAS udstyr er en nødvendighed for det moderne værksted. I takt med at biler får flere og flere avancerede funktioner med radarer, sensorer og kameraer er det yderst nødvendigt for værkstederne, at have det rette udstyr til håndtering af disse systemer. En investering i ADAS udstyr er en investering i værkstedets konkurrenceevne og fremtid. I 2020 gjorde forsikringsselskaberne det til et krav, at værkstederne i forbindelse med rudeskift også skal kunne kalibrere forrudekameraet, dette krav er et godt eksempel på den udvikling bilbranchen er i, og der vil uden tvivl komme flere af den slags krav i fremtiden. Autels ADAS udstyr er både fleksibelt, præcist og ikke mindst prisvenligt og med de fulde udstyrspakker, er du dækket ind til at arbejde med størstedelen af bilmodellerne på markedet.

Autels justerbare modulopdelte ramme, simplificerer opsætningsprocessen og gør det let at skifte fra den ene kalibreringsopgave til den anden. Du opnår millimeternøjagtighed, hvilket er vigtigt for korrekt kalibrering, ved hjælp af indbyggede linealer og laserpositionering. Paneler og skilte kan let afmonteres og opbevares i medfølgende kuffert, så udstyret optager mindst muligt plads.

For at udføre kalibrering med Autels ADAS udstyr er den optimale løsning at anvende en af følgende testere: Autel Maxisys 906(ts/bt), Autel Maxisys PRO eller Autel Maxisys Elite. Disse testere har yderst intuitive og visuelle step-by-step guides, hvilket simplificere processen. Der kommer ugentlige OE-niveau diagnose og kalibrerings softwareopdateringer, så du altid er klædt bedst muligt på til de opgaver, der må komme ind ad døren.

Se hvilke biler Autel dækker HER

NYHED AUTEL ADAS IA900WA 3 i 1 system 

Klik på ønskede kategorier / Klik på ønskede brands Showing 1 - 20 of 39 results
Kategorier
Brands

Viser 1–20 af 39 resultater

Scroll to Top