Electromem | CEPELO A/S
Søg

Electromem

Find videoer, guides og FAQs:

På denne side finder du forskellige videoer og guides, som svarer på de oftest stillede spørgsmål. Hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os via formularen eller telefon.

Tlf.: +4598180900

Skriv til os for hjælp:

Videoer

Her finder du diverse vejledningsvideoer til produkterne

Download center

Her finder du diverse relevante downloads

Tips og tricks

Her finder du ofte stillede spørgsmål

Viden

Her finder du viden som er relevant for dig som bruger af brandet

Videoer

Præsentationer:
Flashmem - batterilader
EVO - ladere og startere
Gigalithium - booster
Guides:
Guide til Gigalithium kort
Guide til Gigalithium

FAQ

Err 1: OMVENDT POLARITET/KORTSLUTNING/ØDELAGT BATTERI. For at fjerne fejlmeddelelse trykkes Start/stop knappen inde i ca. 7 sek. –Herefter er den igen klar til brug (se Gigalithium vejledningsvideo)

Err 2: FORKERT SPÆNDING (DU FORBINDER TIL 24V BATTERI)

Err 3: HØJ TEMPERATUR PÅ INTERNT BATTERI

Err 4: AFLADNING PÅ INTERNT BATTERI

Err 5: AFLADNING PÅ EKSTRA 9V BATTERI -Batteriet bag på skal blot skiftes.

Err 6: OVERBELASTNING (BOOST FUNKTION)

Err 7: OVERBELASTNING (MEMORY SAVER FUNKTION)

Viden

Generel viden om brug af startbooster:

Email

Support@cepelo.dk

Telefon support

Scroll to Top