Autel | CEPELO A/S
Søg

Autel

Her finder du forskellige videoer og guides, som svarer på de oftest stillede spørgsmål. Hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på support@cepelo.dk eller telefon. Tlf.: 98180900

Opdatering af testere

Pr. 1. januar 2024 og AUTEL-testere der er købt herefter ændres procedure for at gøre processen mere bekvem omkring opdateringer.

Generelt set er det vigtigt at opdatere jeres diagnosticeringsværktøj regelmæssigt for at opretholde dets effektivitet, nøjagtighed og pålidelighed i forhold til de seneste teknologiske udviklinger inden for bilindustrien. Automobilproducenter udsender regelmæssigt opdateringer til deres køretøjers software. En opdateret AUTEL-tester sørger for, at dit værktøj kan diagnosticere og interagere med de nyeste køretøjsmodeller og deres systemer.

Fremadrettet vil CEPELO A/S implementere en automatiseret procedure. For hver cirka 12 måneder vil der modtages en proformafaktura som en påmindelse om, at det igen er tid til opdatering. Du behøver kun at reagere, hvis du, mod forventning, ikke ønsker at fortsætte med opdateringen.

Vi værdsætter din fortsatte støtte vores produkter og ønsker kun det bedste for din oplevelse med AUTEL-produktet. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Skriv til os for hjælp:

Videoer

Her finder du diverse vejledningsvideoer til produkterne

Download center

Her finder du relevante downloads

Tips og tricks

Her finder du ofte stillede spørgsmål

Viden

Her finder du viden som er relevant for dig som bruger af brandet

Videoer

DIAGNOSE

Præsentationsvideoer:
IM608
906TS/BT
908
Elite

TPMS

Præsentationer:
Præsentation MX808TS
Præsentation TS508
Præsentation af Sensorer
Guides:
TS508 Sådan bruger du den
Kursus i TS508 (live)
Kursus i MX808TS (live)

ADAS

Præsentationer:
ADAS komplet
ADAS MA600
Guides
IA900WA opsætning
ADAS kalibrering

Downloads

For at din lille tester kan tale sammen med din PC, skal du hente denne driver MAXI PC SUITE

Få overblik over Fullservice mulighederne der findes, kan du hente vores seneste flyer HER

Vi har samlet et udvalg af de mest brugte manualer HER

FAQ

Ved installation af softwareopdateringer, kommer en advarsel om at du bør foretage backup af eksisterende data. Denne video viser hvordan

Hvis du har en Maxicheck eller Maxisys tester, kan du benytte funktionen “Function viewer” som er installeret som en App på testeren. Her kan du ved at vælge mærke, model og årgang, se hvilke arbejdsopgaver testeren kan udføre.

Samme funktion findes på dette link

Denne video viser hvordan du opdaterer dit MaxiTPMS TS508 værktøj og dermed også får engelsk sprog på enheden.

Vejledningen fås også som dansk tekst dokument her

Har du problemer med at downloade programmet fra Autels side, så kan dette link alternativt anvendes her

Start med at downloade Maxi PC Suite fra Autels hjemmeside her og installer det på din pc. Der vil være et PC Link software inkluderet til udskrivning. Tilslut tablet, pc og printer i samme lokale netværk. Kør derefter PC Link softwaren på pc’en og udskriv direkte fra tabletten. For flere detaljer om udskrivning, se venligst brugsvejledningen til dit produkt eller se denne PDF. Du kan også se vejledningsvideo her.

Har du problemer med at downloade software opdateringer til din tester, fordi den er løbet tør for plads? Så har du brug for at tilslutte et SD kort for at få mere hukommelse på din tablet. Læs hvordan du gør her og se denne video for yderligere info.

Diagnose: Se om Autel dækker din bil HER

TPMS: Se om Autel dækker din bil HER

ADAS: Se hvad Autel ADAS dækker HER

Viden

DIAGNOSE

Det rette testudstyr er vigtigt i forhold til fejlfinding på moderne biler. For at stille en korrekt diagnose, har man brug for værktøj der kan gå ind og læse på alle bilens parametre.

Autels testere er kendt for at være yderst intuitive, da de minder mest af alt om en android tablet med dens ikonbaserede interface. Vi står til rådighed, hvis du har problemer eller spørgsmål til din tester.

TPMS

TPMS (en forkortelse for dæktryksovervågning) blev obligatorisk i alle biler pr 1. november 2014, idet korrekt dæktryk har stor betydning for trafiksikkerheden.

Der findes 2 typer af TPMS på markedet
1 – Indirekte TPMS som ved hjælp af ABS-føleren, måler på hjulets omdrejningshastighed, og på denne måde beregner dæktrykket.
2 – Direkte TPMS som benytter en dæktrykssensor, der sidder fast til ventilen, og som med få minutters mellemrum sender oplysning om temperatur og dæktryk til bilens computer.

Ved indirekte TPMS er der ikke behov for specialværktøj, eller særlige arbejdsopgaver ved hjul- og dækskifte. Det er der til gengæld på biler med direkte TPMS, som nedenstående videoer og produkter beskriver.

AUTELS TPMS FORDELE
CEPELO Tools har valgt at forhandle TPMS-sensorer og værktøjer fra Autel, af følgende årsager:

– kun 1 sensortype som passer til 99% af alle biler (den sidste 1% er de biler som netop er kommet på markedet, da der går 1-3 måneder før Autel har styr på softwaren, efter en ny bil er kommet på markedet).
– værktøjerne TS508, TS608 og MX808TS er meget effektive og sparer masser af tid for værksteder.

ADAS

ADAS udstyr er en nødvendighed for det moderne værksted. I takt med at biler får flere og flere avancerede funktioner med radarer, sensorer og kameraer er det yderst nødvendigt for værkstederne, at have det rette udstyr til håndtering af disse systemer. En investering i ADAS udstyr er en investering i værkstedets konkurrenceevne og fremtid.

Nye krav i 2020
I 2020 gjorde forsikringsselskaberne det til et krav, at værkstederne i forbindelse med rudeskift også skal kunne kalibrere forrudekameraet, dette krav er et godt eksempel på den udvikling bilbranchen er i, og der vil uden tvivl komme flere af den slags krav i fremtiden. Autels ADAS udstyr er både fleksibelt, præcist og ikke mindst prisvenligt og med de fulde udstyrspakker, er du dækket ind til at arbejde med størstedelen af bilmodellerne på markedet.

Justerbar modulopdelt løsning
Autels justerbare modulopdelte ramme, simplificerer opsætningsprocessen og gør det let at skifte fra den ene kalibreringsopgave til den anden. Du opnår millimeternøjagtighed, hvilket er vigtigt for korrekt kalibrering, ved hjælp af indbyggede linealer og laserpositionering. Paneler og skilte kan let afmonteres og opbevares i medfølgende kuffert, så udstyret optager mindst muligt plads.

ADAS og testere
For at udføre kalibrering med Autels ADAS udstyr er den optimale løsning at anvende en af følgende testere: Autel Maxisys 906(ts/bt), Autel Maxisys PRO eller Autel Maxisys Elite. Disse testere har yderst intuitive og visuelle step-by-step guides, hvilket simplificere processen. Der kommer ugentlige OE-niveau diagnose og kalibrerings softwareopdateringer, så du altid er klædt bedst muligt på til de opgaver, der må komme ind ad døren.

Email

Support@cepelo.dk

Telefon support

Scroll to Top