Telwin Doctor Start 630 | CEPELO A/S
Søg

Telwin Doctor Start 630

7.795,00 DKK inkl. moms

Revolutioner dit værksted med BATTERY MANAGER! Alt-i-én til vedligehold & hurtigstart

Yderligere produktinfo

Opdag den revolutionerende Multifunktions Elektronisk Batterioplader, Starter og Tester – BATTERY MANAGER Doctor Start 630. Dette alsidige værktøj er designet til at arbejde med et bredt udvalg af batterityper, herunder WET, GEL, AGM, MF, PbCa, EFB og Li, ved både 12V og 24V. Med BATTERY MANAGER sikres en omfattende vedligeholdelse af dine batterier samt lynhurtig opstart af biler, varevogne og lette lastbiler.

Doctor Start 630 er uundværlig, når det kommer til stabil strømforsyning under skift af batterier, hvilket gør den til en uundværlig del af enhver værktøjskasse. Brugervenligheden er i top med en nem og intuitiv interface, der byder på en grafisk LCD-skærm, som gør det let at navigere i enhedens mange funktioner.

Denne Battery Manager er den ultimative løsning til professionelle mekanikere såvel som gør-det-selv entusiaster, der søger en pålidelig partner i vedligeholdelse og nødsituationer. Investér i BATTERY MANAGER i dag og oplev bekvemmeligheden ved en alt-i-én løsning til din garage eller værksted.

Vægt 25 kg
Størrelse 65 × 36 × 36 cm
PEAK strøm

Ladestrøm

Relaterede produkter

Du kunne også være interesseret i...

Scroll to Top