HaynesPRO Smart pakke 12 mdr. abonnement | CEPELO A/S
Søg

HaynesPRO Smart pakke 12 mdr. abonnement

1.869,95 DKK inkl. moms

HaynesPRO er det ultimative software redskab til det moderne værkested.

Overordnet set får du med denne Smart pakke følgende:

  • Tips til reparationer og fejlfinding
  • Tekniske servicemeddelelser
  • Indkaldelser
Varenummer: hpsmart Kategorier: , , , Brand:

Yderligere produktinfo

HaynesPro er et intuitivt, brugervenligt teknisk informationssystem som dækker vigtige data, der er nødvendige for at udføre generel service og køretøjs reparationer. Derudover er det også et stort referencebibliotek for værdifulde data. Moderne bilers elektriske systemer og stadigt mere avancerede teknologier kræver høje standarder for teknisk information, diagrammer og testinformation, som softwaren her kan levere.

SmartFIX
Pakken består af to dele. SmartFix som omfatter sikkerhedstilbagekaldelser og tekniske servicemeddelelser fra OEM-producenter, der indeholder komplette data med symptomer, årsager og løsninger, understøttet af fejlkoder, analyse af disse samt fejlretningsoplysninger. Med et enkelt museklik kan teknikere med det samme få adgang til tekniske servicemeddelelser for en bestemt bil.

SmartCase
Pakkens anden del kaldes SmartCASE™ og er en genial samling af kendte løsninger og tips til retning af fejl knyttet til bestemte modeller, også her komplet med symptomer, årsager og løsninger. Denne funktion fra HaynesPro levere bl.a. information fra branchespecialister og velansete helpdesk-virksomheder samt OEM-baserede tekniske data. SmartCASE™ er et enestående databasemodul, der indeholder sager med godkendte rettelser og tips der kan spare værkstedet tid og penge.

Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål til produktet. Tlf.: +4598180900

Vægt 1,0000 kg

Relaterede produkter

Scroll to Top