HaynesPRO Electronics pakke 12 mdr. abonnement – CEPELO Tools

HaynesPRO Electronics pakke 12 mdr. abonnement

3.119,95 DKK inkl. moms

HaynesPRO er det ultimative software til at løse elektroniske udfordringer.

Ved køb af denne Electronics pakke får du:

  • Sikringer og relæer
  • Ledningsdiagrammer til motor, ABS, ESP og A/C
  • Fuld farve ledningsdiagrammer
  • VESA Fejlfindingsguide

 

Varenummer: hpelectronics Kategorier: , , , Brand:

Yderligere produktinfo

HaynesPros elektroniske data har altid været et vigtigt hjælpeværktøj for værksteder og bliver mere og mere uundværligt i takt med bilernes stigende elektroniske kompleksitet. Herunder ses mere info om hvordan HaynesPro kan hjælpe autoværkstederne.

 

VESA MK II-understøttet diagnosticering

VESA er en innovativ applikation til diagnosticering af elektronik, som muligvis ikke findes bedre på hele eftermarkedsområdet. Den bygger på CAN-busdata for biler og hjælper mekanikere med at diagnosticere defekter og komponentfejl. Den tager de ofte forvirrende og fremmede ledningsdiagrammer fra OEM-producenter og konverterer dem til et mere forståeligt og læsbart format. Herefter er det muligt at zoome ind på den defekte komponent og dens ledningsforbindelse.

 

Ledningsdiagrammer

Overskuelige, ‘lokaliserede’ ledningsdiagrammer for alle vigtige køretøjsfunktioner, med lednings- og komponentsporingsfunktion sikrer hurtig og effektiv fejlretning.

 

Sikringer og relæer

HaynesPro har udviklet et elektronikmodul fyldt med vigtige data, hvilket denne enkle sikringsplacerings- og identifkationsfunktion viser på bedste vis. Sikringsbokse kan være monteret forskellige steder i køretøjet, hvilket gør dem svære at finde. Ved hjælp af dataene under sikringer og relæer reduceres tiden, der bruges på at søge. Sikringsplaceringer kan også tilgås direkte fra ledningsdiagrammet.

 

Advarselslamper og indikatorer

En omfattende liste med advarselslamper. udformet for hver producent, med en kort forklaring og løsning på eventuelle problemer.

 

Elektroniske procedurer

Frakobling/gentilkobling af et batteri var tidligere en let opgave. I nyere biler er proceduren mere besværlig. Mekanikeren skal vide, hvilke procedurer han skal følge efter at have koblet batteriet til igen. Dette vil forhindre, at kunden er nødt til at aflevere bilen på værkstedet igen på grund af fejl i systemet, f.eks. på  parkeringshjælpesystemet eller el-ruderne. Det stigende antal hybridbiler på markedet gør at mekanikerne også har brug for at få specifkke instruktioner for, hvordan de sikkert kan udføre deres arbejde på disse biler.

 

Placeringer

Med funktionen Locations sikres det at komponenten, styreenheden eller jordingspunktet kan lokaliseres omgående. Alle placeringer er tilgængelige på de lokale ledningsdiagrammer.

 

Kontakt os for mere information. Tlf.: +4598180900

 

 

 

 

Vægt1.0000 kg

Relaterede produkter

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.