ATI Evolution Automatgearkasse flushing system | CEPELO A/S
Søg

ATI Evolution Automatgearkasse flushing system

42.995,00 DKK inkl. moms

Maskinen fungerer sammen med Autel testere og med dets software, som inkludere et grundigt opslagsværk samt visuelle guides, bliver det lettere end nogensinde at udføre olieskift på automatgearkasser.

Varenummer: ATI908 Kategori: Kolli antal: 1 Brand:

Yderligere produktinfo

For velfungerende automatisk transmission over tid, bør gearolien udskiftes hver 60.000 km.

ATI EVOLUTION er designet til at udføre den komplette procedure for olieskift og har en særdeles god tilpasningsevne. Maskinen kan tappe, skylle og påfylde olie på automat- og dobbeltkoblings gearkasser. Maskinens filter kan filtrere hele 560 liter inden det har brug for at blive udskiftet, dette bliver man automatisk advaret om via maskinen.

Beholderne til ny og gammel olie kan let afmonteres og flere nye kan tilkøbes (2X20L dunke medfølger) således slipper man for at tømme dunk hver gang.

Når Autel testeren er koblet på ATI EVOLUTION vælges model og årgang i det indbyggede opslagsværk, herefter kan maskinens program automatisk foreslå følgende:

  • Gearolie type samt mængde heraf
  • Guide til at koble på gearkassen med fittings og deres placeringer
  • Procedurens varighed

Når ovenstående er fastlagt og nødvendige manuelle handlinger gennemført, begynder den automatiske procedure med skylning og derefter skiftes gearolien.

Der medfølger en lang række fittings i praktisk kuffert. Se de medfølgende fittings her: 

 

Vægt 50 kg

Relaterede produkter

Scroll to Top