Peter Skriver - Chief Operating Officer | CEPELO A/S
Søg

Peter Skriver – Chief Operating Officer

Skriver opstart_alene_blå himmel2_rettet_Farve_jpg

VELKOMMEN!

CEPELO styrker ledelsen

Aalborg firmaet CEPELO A/S kan fejre sit 10 års jubilæum med en markant udvidelse af teamet. Denne gang med et kendt ansigt fra bilbranchen, Peter Skriver, der tiltræder som COO i den kraftigt voksende virksomhed.

 

Senere på året fejrer CEPELO 10 års jubilæum, og i februar er virksomheden flyttet i nybygget domicil i Aalborg, som giver optimale betingelser for fortsat vækst. Første led i dette er ansættelsen af Peter Skriver, der med sine stærke ledelsesmæssige og strategiske kompetencer, skal være med til at føre virksomheden videre i den planlagte vækstrejse.

 

Peter Skriver har en lang og markant ledelseserfaring, hvor han de sidste 11 år har beklædt forskellige lederstillinger ved Super Dæk, heraf de seneste 6 år som adm. Direktør.

 

I CEPELO indtræder Peter Skriver i ledelsen sammen med founderne Cermila og Peter Lorentzen. De to navnebrødre er bestemt heller ikke fremmede for hinanden, de har før arbejdet sammen i Leasingbranchen, med selskabet Easyfleet der blev solgt fra Spar Nord til Jyske Finans for år tilbage. Peter Lorentzen kan i fremtiden lægge driftsansvaret over på den nye COO, og placere sit fokus på virksomhedens strategi og eksport. 

 

Jeg er helt tryg ved at give en del af ansvaret fra mig til en erfaren mand som Peter Skriver”, fortæller CEO Peter Lorentzen. ”Vi kender hinanden gennem mange år, og har tidligere arbejdet sammen med stor succes. De flotte resultater Peter Skriver har skabt de seneste år, er ingen overraskelse for mig, for han er utrolig dygtig og kompetent – og ikke mindst vellidt af kunder og medarbejdere.” Fortsætter Lorentzen. 

 

Siden CEPELO blev startet i 2013, har founderne haft ambitioner for virksomhedens udvikling, og ønsket at tiltrække dygtige medarbejdere. En mission som hidtil er lykkedes, og hvor ansættelsen af Peter Skriver er en naturlig forlængelse, for at indfri ambitionerne. “Vi ser frem til at styrke virksomhedens administrativt, strategisk og ledelsesmæssigt, hvor Skriver tilføjer nye dimensioner” udtaler Cermila Lorentzen.

 

“Jeg har lagt mærke til CEPELOs vækst de sidste år og jeg kan virkelig mærke gejsten og passionen fra medarbejderne, så jeg glæder mig meget til at komme med på rejsen og løfte virksomheden til nye højder” fortæller den nye COO Peter Skriver.


Fakta om CEPELO: 

  • Leverandør af tekniske produkter og værktøj bl.a. AUTEL Diagnosetestere

  • Etableret i 2013 af Peter og Cermila Lorentzen  

  • Kontor i Aalborg og Kina 

  • Antal ansatte: 16 

Scroll to Top