Invoxia GPS Tracker LWT3 | CEPELO A/S
Søg

Invoxia GPS Tracker LWT3

Invoxia GPS tracker

LWT3 – den nyeste tracker fra Invoxia

 

Invoxia GPS-tracker LWT3 gør det let og enkelt at beskytte og overvåge dine værdigenstande mod tyveri og tab. Trackeren kan spores ved bevægelser gennem mange flere lande. Trackeren er let at bruge og har ingen aktiverings- eller opsætningsgebyrer – til gengæld er der både inkluderet SIM-kort og 2 års abonnement, ved købet.

 

GPS-trackeren er let og kompakt, hvilket gør den diskret, så den fx let kan gemmes i en bil. GPS-trackeren tilbyder 24/7 overvågning fra den ledsagende app og fungerer hvor som helst, hvor der er 4G tilgængeligt.

 

Trackeren styres gennem en app og reagerer hurtigt ved mistænkelig aktivitet. Derudover kan du tjekke trackerens rejsehistorik og få den til at ringe, så den er let at finde. Du kan definere grafiske zoner i appen (fx dit hjem, kontoret, skolen, byggepladsen mm.) og modtage meddelelser, når din tracker går ind eller ud af disse områder. Derudover har den en SOS knap, hvor du modtager øjeblikkelige advarsler, når der trykkes på GPStrackeren, hvis nogen har brug for akut hjælp.

Yderligere er den udstyret med en tilt alarm, der advarer hvis fx din motorcykel ser ud til at hælde mere end 30 grader fra det sted, hvor du efterlod den.

 

Lang batteritid

Trackeren har ekstra lang batteritid og kan holde batteri i helt op til 4 måneder, afhængigt af brugen. Når den en sjælden gang imellem skal oplades, tager det kun 90 min for en fuld opladning! For at optimere batterilevetiden træffer Invoxia GPS trackeren smarte valg, uden at gå på kompromis med dens nøjagtighed. Når du fx er i nærheden af din telefon justerer den automatisk, hvordan den sender placeringsopdateringer og forlænger derved batteriets levetid. Dette er fx super smart, når du kører i et køretøj, der er udstyret med GPS og har din telefon med dig.

 

Der anvendes en banebrydende 4G LTE-M netværk i Danmark og derudover udnytter den WiFi routerpositionering og Bluetooth til at få en præcis placering, selv indendørs. Derudover tilbydes du ubegrænset automatisering via IFTTT-platformen. Her kan du oprette tilpassede scenarier, der kan gøre din hverdag lettere.

 

Eksempler på mulige automatiseringer:

·       Når din bil kører ud af garagen, aktiveres din boligalarm automatisk

·       Når du kommer hjem efter arbejde, tændes lyset og din yndlingssang begynder at spille

·       Hvis dit barn forlader en forudindstillet sikkerhedszone, modtager du en advarsel
Mulighederne er uendelige!

 

Hvis du har brug for hyppige opdateringer på, hvor dit køretøj eller dine værdigenstande er, vil du nyde godt af det nye Real-Time boost, der kan sættes til at opdatere helt ned til hvert 30. sekund.

 

Så med Invoxia GPS trackerens højpræcision og højfrekvente placeringsopdateringer er du sikret alle de værktøjer, du har brug for, for at genvinde stjålne varer og beskytte din ejendom. 

 

 

Læs mere og se hele GPS udvalget her!

 

Scroll to Top