L-RIDE ONE – CEPELO Tools

L-RIDE ONE

4.995,00 DKKinkl. moms

L-RIDE One er et elektrisk løbehjul i absolut topklasse. Med 6,4AH batteri cruiser du let op til 25 km på en opladning, uanset vind og vejr.

Se meget mere på www.l-ride.dk

 

EAN: 5712563119109Varenummer:ZMG910Kategori:Brand:

Yderligere produktinfo

Fra 0-20 km/t på få sekunder, med L-RIDE kommer du hurtigt og ubesværet fra A-B på en sjov måde. L-RIDE har en kraftig 350 W motor der sikrer at du hurtigt kommer op i fart. Udstyret med automatisk fartpilot, der tilpasser sig den fart du kører med, er du sikret optimal køreglæde. De store luftdæk absorberer stød fra ujævnt underlag, hvilket gør det både mere sikkert og behageligt end mange andre løbehjul på markedet. Løbehjulet vejer blot 12,5 kg og kan foldes, så du problemfrit kan tage det med i bilen, tog eller bus som en del af en længere rejse. Der er indbygget lys foran og bagpå, samt reflekser så du er synlig i trafikken. Batteriet kan let afmonteres og oplades, hvis du ikke vil bære hele løbehjulet hen til kontakten. Et løbehjul uden batteri er også værdiløst for tyveknægte, så du mindsker risikoen for tyveri.

  • Maks vægt: 100 kg
  • Maks fart: 20 km/t
  • Produkt vægt: 12,5 kg
  • Motor: 350 W
  • Rækkevidde: Op til 25 km (Varierer efter brugerens vægt og vejens beskaffenhed.
   Eksempler:
   Person 85 kg: Ca. rækkevidde 15 km
   Person 60 kg: Ca. rækkevidde 25 km

Få det bedste ud af dit løbehjul og tilkøb en Naztech mobilholder så du kan få håndfri navigation, tale og musik mens du kører.

 

Vægt12.5 kg
Maks vægt

100 kg

Rækkevidde

15-25 km (afhængig af vægt og vej)

Batteri

Relaterede produkter

Du kunne også være interesseret i...

Scroll til toppen