ALLOYGATOR - YELLOW | CEPELO Tools

ALLOYGATOR – YELLOW

799,00 DKK inkl. moms

Varenummer: 708 Kategorier: , , Brand:

Yderligere produktinfo

Alloygator er en nem og effektiv løsning, til at beskytte dine alufælge mod skader.
Alloygator monteres mellem fælgen og dækket, og beskytter dermed den udsatte del af fælgen. Produktet er fremstillet af meget hård nylon, der uden problemer kan klare mødet med kantsten og andre massive genstande på vejen. Har du allerede fået skrammer på dine fælge, vil Alloygator dække over skaderne og sørge for at holde fælgene pæne.
Alloygator er designet og udviklet af bileksperter og har gennemgået meget strenge tests i Europa og USA. Alloygator er på få år blevet en stor succes i flere lande og blev i 2013 kåret som årets produkt af det ansete engelske bilmagasin, Auto Express.

1 PAKKE INDEHOLDER 4 ALLOYGATORS MED DE NØDVENDIGE MATERIALER TIL MONTERING. ALLOYGATOR ER ”ONE-SIZE” OG PASSER TIL ALLE HJUL OP TIL 21”.
MONTERING: Du kan enten selv montere Alloygators eller få dit værksted til det. Det tager ca. en time at montere Alloygators på 4 fælge. Det er let at montere Alloygators, og det kan klares mens hjulene sidder på bilen. Du skal huske at have adgang til trykluft for at kunne genfylde dækkene. Alloygator kan let af- og genmonteres og dermed bruges igen.

Vægt 1,0000 kg

Relaterede produkter

Scroll til toppen